Grekland, del 20

En god dag igen. Solen skiner, människorna är härliga och mitt sinne lätt.

Körde hotellservice tillsammans med Rie imorse, det hände exakt ingenting. Nej, sålde förresten några utflykter men bortsett från det – inget. Tog oss efter det till polissationen för att fixa arbetstillstånd. Nej det var inte riktigt så enkelt, vi måste också besöka magistratet, skatteverket och banken men nu är första steget, polisstationen, avklarad.

Därefter skyndade jag mig hem, hoppade i andra kläder och så var det dags för lunch med Tim. Han hämtade mig med sin skoter (som jag tyvärr måste säga att jag är lite rädd för) och så körde vi iväg från Nidri, förbi Nikiana till en liten liten grekisk by där Tim kände till en bra restaurang. Man hittar inte restaurangen om man inte vet exakt var den är, så ingömd var den bland bakgator. Men när vi kom fram – wow! En fantastisk liten restaurang precis vid vattnet, jag skämtar inte, vårt bord var på stranden. Och maten då, gudomligt! Har aldrig ätit så god, eller framförallt färsk lunch! 10 poäng. Vi njöt av utsikten över havet och den goda maten lite för länge dock, och vi fick båda rätt så bråttom att hinna tillbaka till jobb, men det gick. Så nu sitter jag återigen på hotellen och det händer ungefär lika mycket som i morse. Minus utflykterna.

Ikväll ordnas fest på Saloon (jag försöker undvika det faktum att det är Sambuca/Tequila party för att undvika att dricka) som jag ska svänga förbi en sväng, och så eventuellt gå in på Centro för att hälsa på bekanta där. Vi får se. Ännu en solig (kan man äntligen säga efter typ 10 regndagar) och härlig dag på Lefkas.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: