Om att fira en ledig dag

Gick och sova tidigt igår, runt 23:30 och var väldigt trött. Så trött att jag sov i 12 timmar. Steg upp kl.12:00. Vi hade föregående kvälls pizza-night kommit överens med Frida från Apollo att vi skulle mötas upp vid poolen av Georgios Hotel. Så sände meddelande till Frida och vi skulle mötas kl.13:15. Hon hade också sovit länge och vi var båda lata, så bara solade, vände om, solade, duschade, simmade, läste tidningar och lyssnade på musik. I 4 timmar. Oj då. Efter 4 timmar i solen var jag alldeles utmattad och hungrig (men inte solbränd, tur att jag kom ihåg att köpa sololja innan) så vi packade ihop vårt och gick till Cafe di Paris för att äta en sen lunch. Phil och Aposolis satte sig ner i vårt sällskap så vi pratade lite med dem. Men jag orkade snart inte hålla ögonen öppna så gick hem och tittade på film och sov ytterligare 3 timmar. Så ska man tillbringa en ledig dag (ibland..).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: