Short night long talk

Tim hade en av sina få lediga kvällar igår, så vi tog ut det mesta och satte oss på Bitch Bar och hade en av våra prat-marathons. 4 timmar blev det. Är lite lättare i hjärtat och hjärnan nu, efter att jag fått vädra ut allt.

Idag är det bråttom bråttom, har en 2 timmars försening på Arlanda flyget, men innan dess ska jag ut till flygplatsen med Göteborg flyget, ta emot Göteborg, Oslo och Arlanda, och så har jag ännu Helsinki och Köpenhamn flyg ikväll. Däri ska jag försöka klämma in ett välkomstmöte, mat och lite träning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: