Den senaste veckan har

..jag blivit stucken av en geting. Beställt take out kinesiskt för 4 personer minst och ätit allting själv. Varit ute med kompisar, nya som gamla. Åkt skooter. Ätit rågbröd, salmiak och Fazers blå. Smakat på ”Hiroshima”. Sprungit. Sett på några filmer. Skrivit med dem där hemma. Lekt terapeut och berättat hela min livshistoria åt en främling som jag numera kan kalla min vän. Fått brännskada på ryggen av en cigarett. Dött trettio gånger om på grund av hettan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: