3 dagars midsommarfest

Idag är det midsommar. Midsommar för mig betyder tid med familjen, övernattning på stugan. Grillmat, musik och sällskap av de bästa. Fast  inte de senaste två åren. De dåliga sidorna med guidelivet. Jul och midsommar borta från familjen. Dämn. De enda två tiderna på året jag tvivlar på mitt yrkesval.

Kommer att fira ännu en midsommar (den tredje) utomlands, tur så får jag göra det omringad av goda vänner och kolleger i alla fall. Apollo-gänget ställer till med midsommarfest hemma hos dem, med grillmat, musik och umgänge. Ska bli kul tror jag. Alex och jag tillhör i och för sig inte Apollo, men vi är bjudna ändå. Ska fungera som ett litet knytkalas där alla tar med något. Ser framför mig en grill på gräsmattan, en god drink i handen och bra sällskap. Efteråt ska vi vidare till Centro, lovas stor fest där ikväll.

Halvfri idag, helfri imorgon, lugn dag på söndag. Låt midsommarfirandet dag 1 av 3 börja. Sommar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: