Midsommar

Hade en rolig kväll igår på grillfesten med Apollo, och efteråt i Centro med Sotiris. Har inga bilder från min kväll, så delar en bild från min familjs midsommarfirande. Detta är precis vad jag saknade.

Haft ledig dag idag. En av de skönaste på länge. Först sov jag så länge jag bara kunde, vaknade kl.13. Ringde Tim, eftersom vi hade lite planer på att göra något idag. Han hade också precis vaknat så vi bestämde träff lite senare. kl.15 hämtade han upp mig här hemma med sin skoter och så åkte vi till hans arbetsplats, Hotel Lefko, där han förvarar sin campervan alltså sin husbil. Den är gammal, men fin och otroligt rolig. Han köpte den innan säsongen och han körde ner från Holland till Lefkas med den (!). Hur som helst så behöver den köras alltid nu och då, så vi bestämde för att åka på en liten åktur med den. (Ska lägga in en bild senare)

Vi styrde söderut, besökte Poros och den lilla stranden Mikros Gialos. Det var helt fint, men inte riktigt något för oss så fortsatte färden mot Sivota. Så många personer har pratat om Sivota, och jag hade aldrig besökt den innan så det var kul. Sivota är en hamnstad, liten och mysig. Vi slog oss ner på ett café där vi beställde lite mat och så bara satt vi och njöt av utsikten. Pratade igen en massa eftersom vi inte haft tid att ses på en vecka. Sedan var det dags att åka tillbaka eftersom Tim skulle jobba ikväll. Så vi körde rakt tillbaka till hotellet, Tim började jobba och jag blev kvar där en stund för att hålla honom sällskap.

Ikväll ska vi ut igen, fira midsommar för andra kvällen, fast jag är ganska trött så kanske blir bara middag och ett glas vin för mig. Får se hur det blir med söndag. Apostolis kompis från Finland kommer hit och det har lovats finlädsk midsommarmat på söndag, så vi hoppas på det bästa!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: