Prata genom att lyssna

Var trött igår, valde att inte gå ut utan såg en film och gick och la mig. Men bokstavligen 2 sekunder efter att jag släckt lampan får jag ett ledsamt SMS från Sotiris som säger att han grälat med sin pappa. Jag svarade och undrade om han behöver någon att prata med. Han svarade att han inte vet, vilket jag tolkade som ett solklart ja. Så jag steg upp, slängde kläder på mig, och så cyklade jag till Centro. Där satt en ledsen Sotiris och väntade på mig, och jag märkte att jag gjort rätt beslut. Jag kunde inte göra så mycket, mest lyssnade jag bara, men det hjälpte och han blev på lite bättre humör i alla fall. Vi blev på Centro en god stund och bara pratade, innan klockan blev allt för mycket och det var dags att gå hem.

Idag har det varit en fartfylld dag, tycker jag knappt hunnit andas mellan varven. Blir ingen finländsk midsommarmat idag, istället har vi ändrat det till tisdag. Det passar mig mer än väl. Har varit igång hela dagen, så ska hem nu, ut och gå och sedan lägga mig. Är det okej om jag bara gömmer mig de nästa 2 veckorna?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: