Huvimies

Tror ja skippar poolen, det är inte så mycket för mig helt enkelt. Istället tillbringade jag en god stund med Jessica på Cafe di Paris över lunch. Bland annat följande roliga dialog tog plats:

Jag: ”Nyt puuttuu vaan huvivene ja rikas mies!”

Jessica ”Mä haluan sellasen!”

Jag: ”Huviveneen vai rikkaan miehen?”

Jessica: ”Noo.. molemmat”

Jag: ”Siis huvimiehen!”

Efter lunch gick jag in på Avis kontoret. Eftersom vi samarbetar med dem, och jag har lyckats hyra ut rätt så många bilar för dem på sista tiden så hade de lovat en gratis bil till mig. Och eftersom imorgon är min lediga dag, så tänkte jag gå in och kolla om de har en bil till mig imorgon, och de hade det. Imorgon kl.9 kan jag alltså hämta en bil på Avis, och så ska jag köra ön runt. Ska bli kul, ska köra ensam, men det ser jag framemot. Jag är en sån människa som måste få vara ensam ibland. Ska bara bli jag, god musik och någon fin strand nånstans.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: