Carlsberg Beach + Boat Party

Jaa, var ska jag börja? Med årets beachparty 2012?

På fredag jobbade jag halvdag. Mötte upp med Jessica kl.20 vid restaurangen Obelix. Vi började kvällen med något att fylla magen med, vi åt varsin chicken gyros (grekisk snabbmat). Därifrån gick vi ner till hamnen där vi skulle stiga ombord Ionian Star båten och åka ut på Carlsberg Beach + Boat party! Vi var bland de första på plats, så det verkade rätt så dåligt… inga människor… väldigt lugnt och stilla. Men båten fylldes på sakta men säkert och snart var den nästan full, about 100 personer var vi. Vi satte kurs mot fastlandet av Grekland, mot en ödestrand som heter Gerakas. På vägen dit beundrade vi solnedgången och njöt av vår första Carlsberg.

Väl framme på stranden väntade två brasor och många faklor, och stämningen var genast mysig. Musiken började spela, ”strandbaren” öppnades och folket kom igång. Vi pratade med andra människor, dansade i vattnet, beundrade stjärnorna och hade roligt. Tyvärr gick tiden alldeles för fort, och snart var det redan dags att åka tillbaka till Nidri. På vägen tillbaka blev vi dock stannade av hamnpolisen – vi hade för mycket människor ombord. Så vi tog oss till första bästa hamn och några personer var tvungna att hoppa av båten och ta sig till Nidri på annat sätt.

Vi kom till Nidri runt kl.00:30, och eftersom det i biljettpriset ingick en gratis Carlsberg per person på baren Sol y Mar, blev det vårt första stop. Men tog bara vår Carlsberg och gick vidare. Vi såg Veljan på Ola Kala så vi gick dit och förrän jag trodde det var sant hade Jessica övertalat Veljan att köra oss till staden Lefkada för en drink. Det otroliga var att Veljan verkligen gick med på det, så var ju tvungen att åka med bara för att det händer så sällan. Vi satte oss alltså i bilen och åkte upp till Lefkada där vi gick till baren Karma. Det var så roligt att besöka något nytt ställe där man inte kände någon och ingen kände mig! Vi stannade bara för en drink, för det började bli sent. Vi styrde tillbaka till Nidri än en gång och väl framme gick vi först till Saloon och när Jessica gick hem fortsatte Veljan och jag till Centro. Men alla människor måste ha varit på Sol y Mar för Centro var också rätt så tomt. Stannade också där bara för en drink, innan vi tog nattmat med Veljan och så cyklade jag hem. Var hemma runt kl.04.

Allt som allt en otroligt bra fest, både på stranden, i Lefkada och i Nidri. Årets beachparty 2012. Jessica stod för fotograferingen den kvällen så tar en stund innan jag kommer att få bilderna, men här är en bild på mig och Jessica på väg till stranden.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: