Nu är det sommar

Vi har pratat om sommaren. Tim och jag. Vi har pratat och drömt och planerat. Vi har en massa planer, en massa idéer och en massa drömmar. Men så slog det mig, vi har kommit in i JULI. Det är sommar nu. Det är dags att sluta vänta och planera och drömma och börja leva vårt sommarliv, uppfylla våra drömmar och förverkliga våra planer. Det är sommar nu. Vi måste ta vara på dagen, för om 3 månader åker jag hem. Vi har levt bort maj och juni redan, vi får inte låta Juli glida förbi lika omärkt.

När vi åkte ut med båten på fredag med Jessica, och vi fattade att vi lever de sista dagarna av juni gjorde jag ett löfte. När vi kommer iland i Nidri igen är det officiellt sommar, och jag tänker börja leva mitt sommarliv. För det är sommar nu. Är så trött på att bara prata och planera. Nu ska vi leva.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: