Bästa sommaren någonsin

Det blev ord och inga visor (varför säger man så?) angående att börja leva sommarlivet. Jobbade rätt så sent igår, till kl.20. Därefter var jag ut och gå/jogga i en timme. Var måttligt trött och tänkte bara gå och lägga mig, men så kom jag ihåg igen att det är sommar och att vi måste ta ut det mesta av varje dag. Så mötte upp med Lorenzo på Elpida Cafe för en lemonjuice. Även Jessica kom förbi lite senare. Vet inte riktigt i vilket skede vi bestämde det, eller om vi bestämde nåt överhuvudtaget eller om det bara blev av men det här är vad jag vaknade upp till imorse:

Vi sov natten ombord på båten M/S Panagiota som Lorenzo jobbar på. En vacker, gammal och stor seglingsbåt av trä. Men inte bara det, vi sov ute på översta däck, på solmadrasser, under stjärnhimlen, med sovsäck. Hur härligt är inte det? Hur sommar är inte det? Definitivt en av de bästa sommarminnena från denna sommar. Vi satt bara och pratade först, lyssnade på musiken som vi hörde från en nattklubb nära båten. Men så har vi somnat i något skede, och vaknade kl.05 av att det började bli ljust. Så satt vi och pratade igen och beundrade soluppgången tills det var dags för mig att gå hem. Hemma var jag kl.07, somnade genast om och sov i ytterligare 1½ timme.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: