Grekland, del 32

Ledig idag. Vaknade och var lite dåsig, tänkte att klockan inte var så mycke ännu, tänkte vända om och somna igen men kollade på klockan i alla fall. Det tog säkert 5 sekunder förren jag verkligen fattade att klockan visade fjorton tjugosju. 14:27! Jag hade sovit bort hela förmiddagen och halva dagen, ooops. Visserligen kom jag hem sent men måste nog ha haft univelkaa på det ännu. Kände mig lite lurad och besviken att jag mistat halva lediga dagen. När jag vaknade gick jag till kontoret och bloggade lite, svängde via matbutiken, fick skjuts hem av Mladen, pratade med Lorenzo, gick till gymmet, nu är jag tillbaka på kontoret och bloggar, ska cykla över till Lefko och hälsa på Tim, ska ta kaffe med Lorenzo och Jessica och så tidigt hem och sova. Har halvledigt imorgon, gud va skönt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: