Grekland, del 34

Alltså jag vet att jag inte får gnälla när ni där hemma har en av de regningaste somrarna på åratal.. men när det visar +41 får man väl ändå gnälla lite? Bara lite? Snälla? Vi har haft mellan 33 och 36 grader varmt de flesta dagar förra veckan. Men denna vecka har det varit olidligt. +40 igår, och ingen vind. Svetten bara rann hela dagen lång. Idag +41 och tack gode gud för en liten vind. Vinden som blåser är het som solen, känns som om någon blåser med en hårfön i ansiktet, men i alla fall blåser det, så svetten rinner inte lika mycket som igår. Jag fruktar inför Augusti.

Dagarna går till att dricka vatten och tillbringa så mycket tid på kontoret som möjligt, eller på annat valfritt ställe med AC, det vill säga inte hemma. Siestorna drar ut till flere timmar då man antingen bara ligger död i sängen eller söker sig till något cafe med den nya hitten ”water mist fan”, fläktar som blåser ut lite lite vatten i samband med vinden vilket gör att det känns fräscht i luften.

Imorgon ska jag få komma ut på havet när vi har ö-hoppning på schemat, hoppas det är lite mer uthärdligt till havs.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: