Grekland, del 36

Pratade en lång stund med min mamma igår. Alla har det bra där hemma, det är skönt att höra. Hon sade att jag alltid nämner nya personer här i bloggen och att hon aldrig vet vem som är vem. Tänkte kanske köra en liten presentationsrunda över personerna i mitt liv just nu.

Här har vi mig med min enda kollega här på Lefkas, Rie. Rie är dansk, hon fyller 28 i år. Den andra på bilden är Apostolis, vår kapten på båten Nikolaos som vi har Ö hoppning med. En av de första personerna jag träffade när jag anlände och fortfarande en mina bästa vänner här på Lefkas, även han lite crazy ibland.

Vi tre på Ö hoppning nångång i Juni.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: