Grekland, del 37

Vi fortsätter med presentationsrundan. Upp i tur är Jessica och Lorenzo. Jessica är finsk, hon jobbar här på Lefkas för Apollo. Vi umgås rätt så mycket med både Apollo och AirTours så det är på det viset vi lärde känna varandra. Egentligen är Jessica också finlandssvenska men av någon anledning pratar vi endast finska med varandra, måste väl ha nån att prata finska med tror jag. Vi ses så gott som dagligen och vi pratar så ofta som möjligt. Kan nog definitivt säga att hon är en de bästa personerna i mitt liv just nu.

Här är en bild på mig och Jessica från tidigare i sommar då vi åkte på Carlsberg Beach + Boat party. Härliga minnen.

Lorenzo var en av de första personerna jag träffade här i Nidri. Han är kompis med Veljan som är Ries pojkvän. Han jobbar på båten MS Panagiota, och seglar runt alla Grekiska öar. Ungefär en gång i veckan var han i hamn här i Nidri. Sedan åkte han iväg på en gigantisk seglats och var borta i 6 veckor. Sedan han kom tillbaka har jag nästan sett honom också dagligen. Han har jobbat på båten i 9 år, och det är hans hem så vi sitter ombord ganska ofta på kvällarna. Just nu är han i Nidri en vecka till, sen börjar hans turer varje vecka igen så kommer inte att se honom så ofta sen mer.

Här är en bild på Lorenzo.  Bilden är från igår faktist, hade halvledig dag så vi tog en åktur med motorcykel. Men ska skriva ett skilt inlägg om det senare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: