Grekland, del 38

Igår var jag halvledig. Hade inga planer men vi hade lite pratat om att eventuellt ta speedboaten till någon strand med Lorenzo. Slutade rätt tidigt, och tog lunch med Jessica på Café di Paris kl.12:30. När vi gick från kafeet såg vi Lorenzo och hans kompis Ari. Jessica skulle tillbaka på jobb så jag gick med dem till Mythos där jag drack en lemonade innan jag gick hem för att byta ur min uniform. Lorenzo sa till mig att komma tillbaka efter så skulle vi hitta på något program. Men när jag var hemma så skickar han ett meddelande och säger att han hämtar upp mig hemifrån. Okej, då åker vi inte med speedboaten tänkte jag.

Och det gjorde vi inte heller, för två minuter senare står han utanför mitt hus med en motorcykel! Han hade lånat Aris motorcykel, som vi tydligen skulle åka iväg med, och det enda han sa att jag behövde ta med var en handduk. Sagt och gjort, jag tog en handduk, hoppade på motorcykeln och så körde vi iväg. Lorenzo tog mig till Dessimi Bay, en liten lugn och vacker strand utanför Nidri. Väl framme sa han ingenting utan gick bara rakt fram och hyrde en trampbåt och så bara sa han till mig att hoppa ombord. Var lite osäker i början, men när vi kom längre ut så var det riktigt kul, och jätte vackert.

Första stoppet gjorde vi i denna lilla grotta, här simmade vi största delen av tiden.

Inne i grottan fanns en liten stenstrand och ett minimal altare med en ikon.

Vi tog oss vidare med trampbåten.

Vår fina orangea trampbåt.

Vårt andra stop gjorde vi på denna lilla strand, bakom öppnar det sig till en fin liten bukt. Svårt att komma åt, men värt det. Vattnet var klart och varmt.

Solen sken, och vi bara njöt av dagen.

Men vi blev trötta och törstiga så vi trampade tillbaka till stranden vid Dessimi Bay och satte oss på en taverna.

En härlig dag. Älskar då någon överraskar mig och har planerat något roligt program.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: