Grekland, del 41

Okej tydligen blev en skit dag en riktigt skit vecka. Gud ändå. Var så stressad så jag sov i nästan 12 timmar, men vaknade tvåhundratusen gånger i natt. Och när jag är trött och inte får sova – så är jag inte världens trevligaste människa.

Anyway. Ska försöka glömma allting och fokusera på det viktigaste. Evalueringen. Ansökan. Som ska göras idag. Om en timme ungefär ska vi köra upp till Parga för att träffa resten av vårt  team, för att ha en liten teamdag idag och imorgon, men också för att träffa vår chef och få klart våra ansökningar. De senaste dagarna har ändrat på mina önskemål för vintern. Inte mycket men i alla fall. Vet nu igen vad jag verkligen vill, och vad jag verkligen inte vill.

Har funderat mycket på Bangkok. En stadsdestination, kunde vara en trevlig omväxling. Vet inte ännu heller 100% vad jag ska söka, och ansökan är idag. Men räknar med att när jag pratar med min chef om alla möjligheter, att jag ska kunna göra ett bra beslut. Jag stressar inte över det att jag inte vet ännu, jag vet att allting faller på plats ändå. Gambia, Bangkok och Krabi är just nu topp tre.

Sitter på Cafe di Paris, har ätit lunch i sällskap av Lorenzo, men han åkte iväg på seglingstur nu, kommer tillbaka om en vecka. Efter ungefär två veckor i land är det dags för honom att komma tillbaka till havet, till jobbet. I radion spelar de nu Toto – Hold the line. Så himla perfekt. ”Hold the line, love isn’t always on time.”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: