Beslutsångest

AAAAARGH. Jag blir galen! Försöker fundera ut var jag vill jobba i vinter men jag kan inte bestämma mig. Vi diskuterade med min chef om saken på söndag, men har bara tid tills imorgon att bestämma mig för min slutgiltiga ansökan. Trodde jag hade min ansökan rätt så klar redan, men så pratade jag med min chef som fick mina tankar omställda. Men det är bara bra för hon vill verkligen utmana mig, eller egentligen vill hon att jag ska utmana mig själv. Min syster sa också samma sak till mig, att det är bra att utmana sig själv istället för att ta det säkra – och det här har verkligen fått mig att fundera. Men nu vet jag inte alls vad jag vill/borde söka!

Just nu har jag en enda tanke i huvudet, och en liten röst som går Gambia, Thailand, Kuba, Gambia, Thailand, Kuba, Gambia, Thailand, Kuba, Gambia, Thailand, Kuba, Gambia, Thailand, Kuba, Gambia, Thailand, Kuba, Gambia, Thailand om och om igen.

EDIT: Deadline för ansökan ändrades till Torsdag – och jag hatar det. Jag jobbar bäst när jag jobbar mot en deadline, när jag vet exakt när jobbet måste vara klart. Och när tiden nu förlängts så känner jag bara en ny runda av obeslutsamhet komma min väg. Jag vill bara lämna in min ansökan nu och vara klar med den, och grubbla senare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: