Sanningen finns i stjärnorna

Jag och Jessica är båda Skorpioner (fråga mig inte hur vi går så bra ihop..) och vi har fastnat för en vana att läsa våra horoskop nästan dagligen nu. Och med tanke på vad jag skrev igår om ansökningarna och om att utmana sig själv så var det en perfekt horoskop för dagen då det igår stod ”Älä purkaa tuntojasi mitättömiin asioihin, sillä sinulla on mitä suurin mahdollisuus päästä pitkälle ajatuspolullasi. Älä päästä itseäsi liian helpolla.”Jag menar, om till och med horoskopet håller med, så måste det ju stämma och vara ett tecken på att min ansökan är nu tillräckligt utmanande.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: