Ansökan Vintern 12/13

Mina damer och herrar, ansökan för vintern 2012/2013 är gjord, inskickad och därmed slutgiltig. Blev ändringar mot slutändan som sagt, men funderade mycket på saken och min ansökan såg sist och slutligen ut såhär;

  1. Gambia. En tjänst med 50% office och 50% guide. En destination jag känner, en ny spännande tjänst och Kirsi som Destination Manager. Det kan inte bli bättre. Hoppas på det bästa.
  2. Kuba. Vanlig guidetjänst. Detta val kom in i sista hand, pådriven av min chef. När hon fick upp mina ögon för möjligheten att uppleva en så ny och annorlunda destination som Kuba kunde jag inte stå emot. Jag menar, det är ju KUBA.
  3. Thailand, Bangkok. Vanlig guidetjänst. Hade hela tiden tänkt mig söka Thailand, men hade tänkt mer på vanliga stranddestinationer som Krabi, Koh Lanta och Khao Lak. Men så blev jag mer och mer intresserad av Bangkok. En helt ny typ av destination för mig. Inga stränder med tusentals solstolar, inga jävla båtutflykter (ursäkta, ni kanske kan ana en viss uttråkan på samma utflykt vecka efter vecka).

En väldigt annorlunda ansökan än vad jag haft tidigare. Söker väldigt speciella destinationer. Jag har ingen aning om vilken av dessa tre jag kommer att få, och jag försöker komma ihåg att dessa önskemål inte garanterar något. Om de vill kan de fortfarande skicka mig till typ Gran Canaria (andra guiders första önskan, min värsta mardröm). Men hoppas på det bästa och så länge jag ens får någon av dessa tre så är jag VERKLIGEN nöjd. Tvivlar inte på min lämplighet till dessa tjänster, jag har ju jobbat över 2 år redan, och vintern blir min sjätte säsong (!), men problemet är att det kan vara många som söker dessa tjänster som kanske jobbat ännu längre än mig.

Nu återstår en smärtsam månads väntetid på att få höra resultat. I slutet av Augsti / början av September ska vi få veta, ovanligt sent tycker jag. Bara att vänta och bita på naglarna.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: