Grekland, del 43

Lorenzo är tillbaka i Nidri efter ännu en seglats, Jessica och jag har umgåtts mycket, och massa fester har tagit plats. Här är några orsaker till dålig uppdatering.

Men de senaste dagarna har jag åkt skoter till Lefkada Town, åkt runtomkring, besökt massa Rautia liknande affärer i jakt på någon konstig brytare, besökt Milos Beach Resort där jag en sekund trott att jag hamnat fel och kommit till Australien, njutit av utsikterna och sällskapet, åkt speedboat i hög hastighet (fast så heter de ju faktist speedboat också), tagit en motorcykel tur till vackraste Sivota sent på kvällen, ätit gott, pratat om livet och åkt hem till Nidri i månskenet, hängt på M/S Panagiota, sovit gott, jobbat lite.

Min chef föreslog förresten att jag och Mikael skulle byta plats om två veckor. Vilket betyder att jag skulle jobba i Parga i nästan två veckor och Mikael skulle vara här i Nidri. Väldigt tvekande svarade jag ja, och nu kommer jag att åka till Parga 8.8 för nästan två skrämmande veckor i nya omgivningar. Är jätte nervös, känner ju Lefkas utantill nu, och så plötsligt ska jag lära in en helt ny destination. Får se hur det går, om jag ångrar det eller inte.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: