Grekland, del 44

Okej, dags för några bilder igen. Vi tar gårdagen. Härliga gårdagen. Jobbade på dagen, hade lunchpaus på båten, sov siesta, tillbaka på jobb. Men efter jobb hade jag planer. Stack hem så fort som möjligt, tog en snabbdusch, böt kläder och så ringde min telefon redan. Lorenzo väntade på mig utanför min bostad. Vi tog en motorcykeltur upp till Lefkada, blev stucken av en geting medan vi körde, körde till vackra Milos beach, satte oss på stranden och beundrade solnedgången medan vi pratade om livet. Härligt. Efteråt körde vi ett varv runt Lefkada innan vi styrde tillbaka mot Nidri. Väl hemma böt jag kläder igen, och så var det dags för middag, hemgjord sådan, på båten. NAM!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: