Grekland, del 45

Gäsp. Är trött. Vaknade 8 i morse då jag kunde ha sovit till kl.9. Typiskt. Hade en lång dag igår med temperaturer på runt +39. På morgonen åkte jag till flygplatsen och var tillbaka på eftermiddagen. Tog lunch på Cafe di Paris med Lorenzo som sedan åkte iväg på en lång seglats, de ska segla till en hamn nära Athen. Kommer att se honom nästa gång om si så där 20 (!) dagar, buu.

Efter lunch hade jag ännu tid för en lång siesta innan det var dags för flygplats igen. Allt gick bra men väldigt långsamt så det blev en sen kväll. När vi kom tillbaka till Nidri och hade lämnat av de sista gästerna på hotellet föreslog min busshcaufför att vi skulle stanna till vid baren Saloon, där vi båda känner managern, för en kall öl. Efter en varm, lång dag – hur kan man tacka nej? Så vi körde med bussen på huvudgatan, enda gatan i Nidri typ, och stannade bussen mitt på vägen utanför Saloon, steg av och gick och satte ner oss med managern som bjöd oss på varsin öl. Finns det något bättre sätt att koppla av efter jobb? Tror inte det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: