Welcome to the United States

Här händer ingenting. Eller jo, men bara en sak. Det enda jag gör, dag och natt, är tänker, drömmer, och pratar om USA. Jag sover med min flygbiljett, jag drömmer om bröllopet och jag pratar om bröllopsgåvor.

Har precis skickat in, betalat och fått godkänt min visumansökan på nätet. Fick fylla i och svara på en serie med frågor om mig, om min involvering i spionage och sabotage under andra världskriget och Nazi Tyskland (jag skämtar inte), om min hälsa och möjliga smittsamma sjukdomar, om tidigare visumansökningar osv osv.. Efter det, och en liten avgift, fick jag motta detta besked:

De önskar mig till och med välkommen till USA, vilket trevligt och väluppfostrat datorprogram.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: