Grekland, del 46

Seriöst, jag satte och stirrade på min flygbiljett i säkert 20 minuter i ett sträck idag. Det är sjukt, jag vet. Men är så glad över vår kommande resa att jag inte får något annat gjort. Borde egentligen läsa in mig på Parga och studera utflykten jag ska dra om mindre än en vecka (!), men istället tänker jag endast på resan.

Fast nu har jag fått lite annat att tänka på också. Bemanningsmötet börjar nämligen på tisdag, och där ska de bestämma var vi alla guider ska jobba i vinter. De första positionerna kommer nog ut redan i slutet av kommande vecka, och inom därpåföljande vecka ska vi nog alla veta redan vart vintersäsongen tar oss. Hjälp! Är ganska nervös inför det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: