I behov av semester

Om jag tidigare var nervös inför att åka till Parga, ser jag nu 110% fram emot det. Är så innerligt trött, riktigt utmattad. På måndag fick jag första gången den där känslan ni vet, ”nu är jag verkligen i behov av semester”. Det var första gången den här säsongen jag haft den känslan. Det är en riktigt jobbig känsla. Och fastän jag inte ska på semester till Parga, utan endast för arbete, så ser jag framemot omgivningsbytet. Att få komma till ett ”nytt” ställe, få se nya saker och göra nya grejjer. Herregud vad det ska bli skönt med andningsrum från Nidri. Jag är verkligen i behov av det.

12 dagar ska jag bo och jobba i Parga. Det enda jag kommer att sakna är mina vänner. Fast en av dem är ute till havs fortfarande, och med den andra har jag redan ett besök till Parga inspikat. Jessica kommer till Parga på besök nästa vecka.

Idag är också en väldigt seg dag, det är varmt, hög luftfuktighet och arbetet löper inte riktigt på. Ska äta middag med Jessica på El Greco ikväll, sista middagen tillsammans på en tid. Efter det ska jag hem och packa väskan och så imorgon bär det av mot Parga. Äntligen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: