Grekland, del 49

Parga är så vackert. Men hett. Och jag känner mig inte riktigt hemma. Fast det kanske man inte gör när man varit någonstans under 24 timmar. Saknar Nidri. Fast mest saknar jag människorna jag är van att runt omkring mig. Tur så finns telefoner, har pratat med både Jessica och Lorenzo flere gånger sen jag anlände.

Vi var ut och köra med Johanne idag, körde till Nekromantion, ett av våra stop på lördagens utflykt ”Myter och Orakler”. Utflykten verkar så jätte intressant så är riktigt ivrig att få guide den! Imorgon ska jag officellt börja mitt jobb här i Parga, med en annan utflykt, nämligen Preveza shopping. Eftersom huvudattraktionen är shopping ska vi inte guida så jätte mycket, utan mera berätta om vad vi ser på vägen och så berätta lite bakgrunds info om Preveza. Tar ungefär 1½ timme att köra dit. Kanske jag hittar något kul att shoppa jag också.

Men ikväll ska vi äta middag med hela vårt team, hela Apollo teamet och Airtours. Sammanlagt blir vi 17 personer! Härligt med lite mera folk omkring sig (ibland).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: