Jag älskar överraskningar

Äsch, skrivit två inlägg redan ikväll men glömde ändå berätta det allra allra roligaste! Vi pratade om det halvt på skämt, trodde aldrig han skulle göra det, men igår får jag plötsligt sms av Lorenzo som säger att han är på väg till Parga! Han var varit ute och seglat till bl.a. Athen och Skiathos, så har inte sett han på 1½ vecka ungefär. Igår kväll kom de iland i Nidri, Lefkas. Vi pratade som sagt på skämt om att han borde komma till Parga, men eftersom det tar c2 timmar att köra en väg trodde jag aldrig han skulle göra det. Men hur som helst, fick sms, och två timmar senare mötte jag honom på strandpormenaden här i Parga. Vi hade en kul kväll, vi gick upp till Kastro och åt middag och drack vin, bara njöt av utsikten över Parga och den goda maten (och vinet). Gick lite omkring i Parga, pratade om vad som hänt sen vi senast träffades, och hade allmänt roligt. Ännu sent på natten åkte han tillbaka till Nidri, för de skulle segla till Corfu kl.05 på morgonen och han behövde sova innan det. Men det var en kul överraskning att han kom hit! Älskar såna överraskningar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: