Grekland, del 52

Min lediga dag:

  • Vaknade 10:30
  • Mötte Johanne och körde till Salvatore Hotel & Spa för frukost, fick även en rundvandring i hotellet och spat och hann lägga oss på de bekväma solbäddarna runt den vackra infinity-poolen i exakt 2 minuter innan det började regna.
  • Johanna och jag fick ta Plan B, och körde till Sivota istället. I Sivota beundrade vi den fina hamngatan, tog oss en glass men funderade var alla de fina stränderna var? Vi körde tillbaka mot Parga, och försökte se efter en fin strand, men de var alla fulla med folk. Hata att det är Augusti.
  • Johanne och jag fick ta Plan C, och körde till ett av våra hotell Alea Resort, där det fanns gott om plats runt poolen. Där låg vi och stekte oss i tre timmar. Vattnet i poolen var för varmt (!) så doppade mig bara två gånger. Men färg har jag fått i alla fall, jee!
  • Efter allt detta slappas var det tyvärr dags för lite lite jobb sådär lediga dagen till ära, så vi körde ut med nya träfftider till ungefär 14 hotell. Nu är jag tillbaka på kontoret, ska hem i duschen och så ska vi alla träffas för middag.

Ska förresten bli min sista middag här i Parga. Yup, that’s right. Det var tal om att mitt och Mikaels byte skulle vara 12 dagar, men Mikael trivs inte alls i Nidri, verkligen inte alls. Så min chef ringde mig idag och frågade om jag skulle vara ledsen över att åka hem redan imorgon. Det är klart jag inte är ledsen över att åka hem, har faktist haft lite hemlängtan idag, hemlängtan till Nidri alltså. Önskar jag att jag kunde ha stannat i Parga längre? Ja det är klart, hann ju inte ens vara här en vecka, men ska bli lika skönt att komma tillbaka, inte minst för att jag saknar människorna där. Så blir min sista kväll i Parga, sen hem och packa, och imorgon efter flygplatsen åker jag hem. Lefkas for life.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: