Tiden tar slut

  • 22 dagar kvar till semester och USA-resa
  • 48 dagar kvar av säsongen (!)

Kan inte fatta att det bara är 48 dagar kvar av säsongen. 48 dagar kvar i Nidri, Lefkas och Grekland. Sen är sommarsäsongen 2012 slut. Jag har varit här 108 dagar. Helt otroligt hur fort tiden har gått. Igen. Jag blir lika överraskad varje säsong. Lika överraskad hur fort man vänjer sig vid ett ställe, hur fort man blir vän med folk, hur fort man skapar känslor och förbindelser. Hatar alltid denna tid, slutet av säsongen. Och hatar ännu mer att jag redan tänker på slutet. Fast det är väl normalt, när man inte vill att det ska ta slut. Samtidigt har jag hemlängtan, saknar familjen och Finland. Alltid samma sak, två starka känslor som strider mot varann.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: