Grekland, del 55

Vi har verkligen lite gäster här nu. Verkligen lite. Betyder att vi inte har så mycket att göra. Idag är jag halvledig, imorgon har jag utflykt, fredag halvledig och lördag helt ledig, söndag äntligen lite jobb, haha. Oftast får jag stress av att inte ha något att göra, när det är väldigt tyst. Får nästan dåligt samvete, för man tycker att man borde jobba.

Men nu ska jag verkligen njuta av min ledighet. På fredag har jag halvledigt, och äntligen – ÄNTLIGEN – har jag och Jessica ledigt samtidigt så vi har planerat in lite program. Jag jobbar endast på förmiddagen på fredag, och efter det drar vi iväg på en liten roadtrip! Jessica och jag ska köra upp till staden Ioannina, som ligger på fastlandet. Ioannina är en rätt så stor stad (100 000 invånare) på fastlandet, så ska bli en skön konstrast till det lugna ö-livet här på Lefkas.

Kommer att ta cirka 3 timmar att köra upp, men vi ska bara köra lugnt, ladda upp med musik, ta lite pauser på vägen och njuta av själva färden upp. Väl framme ska vi shop until we drop, eller åtminstone tills pengarna tar slut. Nej skoja bara, men ska bli kul att shoppa lite i alla fall. Och så 3 timmar tillbaka till Nidri. Vi får låna Veljans bil som tur, så får nöjet att köra en likadan bil som jag har där hemma. Skönt att slippa besväret med hyrbil.

Roadtrip!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: