Grekland, del 57

Härlig dag igår! Hämtade bilen, lade på musik på hög volym och körde hem till Jessica. Där fick jag byta om från uniform till mera lediga kläder och så satte vi oss i bilen. Blev roadtrip till Ioannina. Det tog oss 2 timmar att komma fram, men ytterligare tid för att köra rätt och hítta parkeringshallen, haha. Men slutligen kom vi fram, och stegade med beslutsamma steg (i ösregn) mot butiker som Pull&Bear, Sephora, H&M, Bershka och BodyShop. Det var så härligt att komma ifrån allting, både fysiskt och psykiskt, bara slappa och ta det lugnt med en god kompis i en ny stad. Shoppade inte så mycket, hittade en kjol, ett par sandaler och några linnen på min nya favoritbutik Pull&Bear. Verkligen nice butik.

Vi stannade ganska länge i Ioannina, och på vägen hem gjorde vi ett obligatoriskt stop i Ikea, främst för att Jessica ville ha köttbullar, men även jag åt en räksmörgås för att orka köra tillbaka till Lefkas. Och det var bra, eftersom det tog oss nästan 3 timmar att köra tillbaka på grund av trafiken!

På tal om någonting helt annat, är det idag den 18.8 – alltså bara 18 dagar kvar till USA. Jag ser verkligen fram emot det!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: