Vintern 12/13

Tjänsterna för vinter har kommit ut. De flesta av dem i alla fall. Fick ingenting av det jag sökte. Är måttligt besviken. Tydligen har ALLA sökt exakt samma platser för i vinter, så det är klart att alla inte kan få en och samma tjänst. Har hört att största delen inte fått vad de sökt. Så jag är en av många. Men det tröstar inte mycket.

De vill erbjuda mig Krabi i Thailand. Jag var lite shockad först, så jag bad att få lite tänketid att bestämma mig, och har nu tid tills imorgon att bestämma om jag vill jobba i Thailand i vinter eller inte.

Varför vill jag inte?

  • Det är inte vad jag sökt.
  • Det är en ”rutin-destination”. Flygplats, transfer, välkomstmöte, träfftider, utflykter…dessa jävla båtutflykter… Jag är innerligt trött på denna rutin just nu. Vil ha något nytt, spännande och intressant.
  • Får inte åka hem på semester, all semester måste tillbringas i Asien vilket betyder att jag skulle än en gång missa jul och nyår hemma

Varför kan jag tänka mig Krabi?

  • Har endast hört goda saker om Krabi, Kirsi har jobbat där innan
  • Det är ju ändå Thailand, de kunde ha sänt mig till Gran Canaria
  • Det är ju ändå en tjänst, vissa kanske inte alls får jobba i vinter
  • Känner till chefen från förut, han är verkligen trevlig
  • Det är en relativt kort säsong (December-Mars) så det ska man väl kunna klara av även om man inte trivs där
  • Skulle få mycket tid i Finland innan säsongen börjar

….så många tankar i mitt huvud, så lite tid att sortera dem… vad ska jag göra…?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: