Grekland, del 58

Spontanitet. Kan inte understryka tillräckligt hur jag älskar spontanitet. Jag får en riktig kick av det. På fredag var ju Jessica och jag på roadtrip till Ioannina. Blev en lång dag och jag var rätt så utmattad på kvällen, tänkte bara hänga vid poolen på lördag för att koppla av.

Men nej, blev inget poolhäng. Istället städade jag hela min lägenhet på förmiddagen och på eftermiddagen fick jag samtal av Lorenzo. Har var med båten på Korfu just då, men undrade om jag kunde hämta honom i Igoumenitsa senare på lördag. Roadtrip nr2. På fredag roadtrip till Ioannina, på lördag roadtrip till Igoumenitsa. Lorenzo hade så tråkigt att han inte orkade en sekund till på båten. Istället tog han färjan från Korfu till Igoumenitsa. Jag fick låna Veljans bil igen, och körde upp på två snabba timmar, hittade rätt trots att jag aldrig varit där innan, och hämtade upp Lorenzo från hamnen. På vägen hem stannade vi en stund i Lygia, var tvungen att vila lite efter nästan 3 timmar i bil, och samtidigt spanade vi in sommarens kanske vackraste solnedgång.

Spontana roadtrips en lördag eftermiddag. Lycka.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: