Dags för Asien

Okej, sakta men säkert börjar jag se framemot Krabi. En vinter i Thailand, det kunde ju vara värre eller hur? Och nu har jag nästan uppfyllt det jag vill ha av mitt jobb – att bo på varje kontinent. Afrika och Europa har jag upplevt i två år nu. Nu är det dags för Asien. Har rest lite i Asien innan (Hong Kong, och Kina) men aldrig Thailand.

Sitter som bäst och googlar lite om Krabi, pratade med några gäster idag också som hade varit där och de gillade hela stället. Har bara hört positiva saker om Krabi, så ska nog bli bra. Vissa kolleger har inte ännu heller fått höra om sina tjänster, så ska nog se mig som lycklig som fick Krabi. Fast det känns som en liten besvikelse. Och vissa kolleger har inte fått alls vad de ville, tackat nej och slutat på företaget. Det är jag inte redo för ännu.

Dessutom är säsongen endast 3½ månad. Att bo och jobba en kort säsong i Thailand med dessa vyer är kanske rätt så okej ändå:

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: