Grekland, del 60

Hade kanske den bästa utflykten på hela sommaren igår. Jag och Mikko som guider (delad båt för Tjäreborg och Apollomatkat) och 44 härliga gäster. En inte-helt-full-proppad-båt och gott humör. Var verkligen nice. Mikko och jag har guidat tillsammans i några veckor nu, så det löper på och vi börjar få in en rutin. Besättningen är alltid härlig med kaptenen, hans fru och deras söta 3,5 åriga son.

Efter utflykten träffade jag Lorenz och Jessica i hamnen och pratade med dem en stund, sedan blev det lite fixas på kontoret, svaras på mail osv och så åkte jag hem för att duscha av mig saltvattnet och så blev jag upphämtad. Av Lorenz med motorcykel. Vi åkte till Sivota en gång tidigare i sommar och åt middag där, och eftersom vi inte riktigt haft en lika bra middag sen dess beslöt vi oss för att vi måste göra det igen. Så vi åkte iväg, till Sivota. Där tog vi en promenad och satte oss sedan ner för en god middag på samma restaurang som senast; ”Stavros Taverna” – kan rekommenderas! Därefter gick vi en promenad igen för att smälta maten och för att beundra alla de fina båtarna som finns i Sivota hamn, och så satte vi oss på ett cafe/bar en stund innan det var dags att åka hem till Nidri. På vägen planerade vi in program för resten av sommaren. Det kommer att bli en fantastiskt rolig sensommar.

Inte illa för en helt vanlig torsdag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: