Grekland, del 64

Är ensam på jobb här i Nidri just nu. Min kollega har åkt till Danmark och kommer tillbaka nästa vecka. Så blir en del mera office arbete denna vecka. Vi har helt okej antal gäster, men det är rätt så tyst ändå. Solsugna resenärer och många barnfamiljer gör att man knappt ser någon av dem. Men tiden går fort, dagarna, veckorna.

Nästa vecka är det min tur att åka iväg och den här tiden nästa vecka borde jag vara någonstans över Atlanten på väg till det lovade landet, USA. Äntligen semester. Förövrigt så tänker jag mycket på resten av säsongen. Hemresedatum osv. Får se när det bär hemåt för min del. Oktober blir det i alla fall, men datum vet jag inte ännu. Ska bli här nere till sist och stänga ner destinationen ensam så får se om jag tar sista flyget hem eller om det är fullt.

Jag vill ha fisksoppa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: