Tre…

Alltså dagarna flyyyger förbi. Hinner inte med. Har jobbat, sovit bort lediga dagar och fixat och grejjat med en massa. Tänker för det mesta på semestern. På onsdag bär det av. Och det viktigaste – har äntligen hittat en klänning för bröllopet! Yei! En jätte fin en. Ska bli en oförglömlig fest. En oförglömlig vecka. En oförglömlig resa.

Bara 3 dagar kvar tills flyget avgår, men bara 2 dagar kvar tills jag åker från Lefkas. Ska jobba hela tisdagen, slutar kl.19.30. Efter det ska jag hem och packa det sista, sedan ska vi äta middag och så ska Lorenzo köra mig till flygplatsen i Athen. 5 timmar i bil. Tur så behöver jag inte åka det ensam. Buss hade varit det bästa alternativet, men jobbar som sagt till kl.19.30 och sista bussen från Lefkada avgår kl.19, och det tar ännu en halv timme att köra dit från Nidri. Så snälla Lorenzo erbjöd sig att köra mig till flygplatsen i Athen, mot bensinavgifter förstås. Ska bli ganska kul med en liten mitt-i-natten-roadtrip till Athen. Kl.21 har vi tänkt starta från Nidri. Kl.07 avgår mitt flyg så måste vara på flygplatsen senast kl.05. Alltså har vi gott om tid att köra i lugn och ro, stanna på vägen om det känns så, och ta en munsbit när vi väl kommer fram till flygplatsen.

När jag kommer hem ska jag ta buss från flygplatsen till Lefkas. Det ska också ta minst 5 timmar, ser så inte fram emot 5 timmar i buss ensam..

Jag ska flyga från Grekland till USA för att fira en av mina studiekompisars bröllop. Hur konstigt låter inte det? Den meningen låter så främmande i mina öron. Men det är sant. Och det sker om 3 dagar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: