Ett…

Här sitter jag ko-lugn och fokuserar mina tankar på god karma. Eller något sånt. Om cirka 4 timmar sticker Lorenzo och jag iväg med bilen från Lefkas och styr mot Athen i en nattlig roadtrip. Vi ska ladda upp med god musik, powerjuice (Carrefour peach juice is the shit) och snacks. 5 timmar en väg.

Kl.07 avgår mitt flyg från Athen till Rom och därifrån flyger jag vidare till Boston. I Boston blir vi upphämtade med bil, och tar oss till Providence. Ska få träffa Milla som jag inte sett på minst 2 år (!), ska få träffa Linda igen och vi ska bara njuta av tiden tillsammans. Ja, och så ska vi ju fira Millas bröllop förstås. Förutom det ska jag leva varje sekund, ta in de nya intrycken och bara varva ner. Är i behov av semester.

Tänker göra något jag inte gjort under hela min bloggkarriär, nämligen ta en avsiktlig paus medan jag är ute och reser. Vill ta en komplett tankepaus, från precis allting, så inga uppdateringar från andra sidan Atlanten. Lovar en fet uppdatering när jag är tillbaka i Grekland, men ciao for now.

”If you need me, I’ll be on the other side of the Ocean”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: