Grekland, del 66

Veckans low:

  • Har jobbat som en idiot.Det var ingen mjuklandning tillbaka till arbetslivet efter semestern. Fick genast servicetelefonen samma kväll jag kom hem, och på tisdag började det. Telefon-helvetet. Den har ringt i ett. Servicetelefonen. Hela tiden. Varje dag. Idag har jag haft dessutom både finska och skandinaviska servicetelefonen, så har haft dubbelt så mycket samtal, dubbelt så mycket problem och dubbelt så mycket stress. AAAAAAARGH!?!
  • Lorenzo har åkt iväg. Igår, på en 3 veckors seglats. Kommer alltså inte att se honom mer innan jag åker troligtvis. 

Veckans high:

  • Igår var vi till Lefkada och bowlade med Jessica. 5 omgångar discobowling blev det, och jag vann 3 av 5 spel, haha!
  • Efter bowlingen åkte vi till stranden och kollade på stormen som härjade ute till havs. Den kom närmare och närmare och till sist nådde den stranden och oss. Det blåste, det regnade, det åskade och blixtrade. Som sista domedagen! Härligt med regn. Äntligen regn.

Idag har jag bara suttit på Cafe di Paris. Har suttit här i 6 timmar nu. Med Jessica. Internet fungerar inte på hennes kontor, och jag kan lika bra sköta allt mitt jobb här över internet, så vi har båda suttit här i 6 timmar med våra arbetsdatorer och jobbat, beställt lite mat nu och då, och beundrat stormen som fortfarande pågår!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: