Grekland, del 68

Säsongen är sååå nära slutet. Kan redan känna det. Igår, åkte den första av oss (konstigt nog min chef) hem. Vi är en mindre på destinationen. På måndag, om 6 dagar, åker två till. Vi blir bara tre kvar här den sista veckan. Den 1 Oktober är sista arbetsdagen och säsongen är officiellt slut när Oslo flyget lättar från Preveza flygplats.

Men – jag har bestämt mig för att bli kvar en liten stund efter säsongen. 2 härliga veckor ska jag bli kvar i Grekland, och upptäcka det jag aldrig hann under sommaren, göra det jag alltid tänkte men aldrig gjorde och bara njuta av ledighet. Ska bli så otroligt skönt. De där hemma var inte lika glada över idén, men det är ju bara 2 veckor och sedan får de ha mig hemma i 1½ månad ända till den 4 december då jag åker till Thailand över vintern.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: