Grekland, del 70

Jag är hemma i Nidri. Efter min promenad i Pireus tog jag taxi till Kifisos busstation i Athen och tog bussen som gick kl.20.30. Så var framme i Lefkas sent igårnatt. Förutom att servicetelefonen ringde två gånger innan kl.8 fick jag sova ut resetröttheten på morgonen.

Fast det var en kort resa var det härligt att komma bort från den här ön lite. Se annat, göra annat, träffa härliga människor. Fastän resande kan vara fysiskt tröttande, var det en mental energiboost.

Idag har varit en lugn dag. Fixat för sista ankomsten imorgon och haft lunch med Jessica och Telis på Cafe di Paris. Bara 8 dagar kvar av säsongen, och bara 6½ arbetsdagar kvar. Sedan väntar semester i Grekland! Wohoo!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: