Grekland, del 71

Jag och den kända ubåten Papanikolis utanför Marinmuséet i Pireus. Jag har hela sommaren berättat historien om Papanikolis för mina gäster på våra båtutflykter i Lefkas, men jag har liksom aldrig helt trott på historien att denna ubåt skulle ha gömt sig inne i Papanikolis havsgrottan under andra världskriget. Men nu när har jag sett ubåten in real life, och förstår hela historien bättre kan jag verkligen tro på historierna. Bättre sent än aldrig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: