Grekland, del 72

Säsongen tar snart slut på riktigt. Imorse hade vi ingen mer ankomster för Göteborg, endast Stockholm och Oslo. Och endast 32 ankommande gäster totalt till Lefkas. Nu ikväll ska vi bara ha avgång för Helsinki och Köpenhamn, inga ankommande gäster. Mikael, den andra finska guiden, åker hem idag. Exakt en vecka kvar av säsongen. Kvar blir Christina, Johanne och jag. (Och Rie men hon blir kvar på semester, inte jobb). Nu kör vi sista avgången med stil! Here we go!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: