Grekland, del 73

Nu börjar det gå segt. Sista veckan, och man orkar liksom inte helt. Speciellt svårt när man märker hur kollegor gör samma sak, de har mistat motivationen när vi når slutet. Jag skyller inte på någon, det är normalt efter en lång säsong som vår, men man måste försöka sitt bästa. Försöka orka över mållinjen. Jag försöker intala mig själv att jag behöver bara ge 100% i 6 dagar  till. Det måste jag orka. Får inte bli lat och sluta bry mig. Det intalade jag mig själv imorse i alla fall när ynka 6 personer dök upp på välkomstmötet. Ville bara ge upp och gå hem, men fick mig samlad, drog ett vanligt välkomstmöte. Vet inte hur bra det gick, men tror de 6 personer uppskattade det i alla fall.

Bara 6 dagar till. Du orkar ge 100%. Du klarar det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: