Grekland, del 74

Jessica ska åka hem nu på lördag. Är riktigt ledsen över det. Men försöker ta vara på den sista tiden. Igår hade vi filmkväll med hemgjord lasagne och filmen ”Magic Mike”. Idag ska vi fira siesta med stekning vid poolen, sista solbrännan ska skaffas idag! Imorgon ska vi ut sista kvällen för fredag har vi ledigt tillsammans (har hänt exakt en gång tidigare i sommar) så vi ska hitta på något kul då också. Ska också hinna och bowla ännu en gång och så hoppas vi hinna äta på L’Approdo en sista gång. Därefter är det dags att vinka ajdö på lördag. Jag och Jessica har hängt ihop som tvillingar den här sommaren. Var den ena har gått, har den andra följt efter. Ska bli så otroligt tyst här utan henne. Hade hoppats att hon skulle bli kvar, men tyvärr måste hon åka hem.

Jag då? Ja, jag har två dagar jobb kvar efter att Jessica sticker, men därefter väntar min semester. Bland annat ska jag åka med på M/S Panagiota och segla en tur till Korfu, men mer exakt om det vet jag inte ännu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: