Grekland, del 75

Tre och en halv timme blev saldot vid poolen idag. Så otroligt skönt. Sån otrolig solbränna. Love it. Ska vara brun när jag kommer hem. Måste.

Jag fattade plötsligt idag att när säsongen tar slut 1 oktober, om 5 dagar, tar även mitt hyreskontrakt slut och jag måste flytta ut. Fick en liten släng av panik, över att jag måste packa och städa och packa ännu mer. Men det ska väl ordna sig. Slängde en massa onödiga grejjer idag, tömde min ”bokhylla” och tog alla böcker och tidningar i min lägenhet till servicekontoret så gäster kan läsa dem nästa år. Men måste nog börja packa snart på allvar. Hur i hela himmelen ska jag få med mig allting? Ankom till Grekland med övervikt, och jag har ju inte precis varit utan att shoppa här.. och vi får inte glömma att jag här i mellan åkte till USA och shoppade som en liten tok där också… Fortsättning följer.

Ska förresten bo i en båt tills jag åker hem. Från och med 1 oktober blir jag alltså ingalunda hemlös, utan M/S Panagiota blir mitt hem för de två sista veckorna, ska bli härligt. Båten har jätte fina hyttar med bekväma sängar, och så är det frukost inkluderat – som att bo på ett hotell. Fast gratis.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: