Grekland, del 76

Hade en härlig ledig dag igår. Poolhäng, brunch, packning, middag. Sista kvällen med Jessica. Idag hade jag båtutflykten M/S Christina, gick bra men det var en olidligt lång dag. När jag kom hem körde jag upp till flygplatsen och kramade adjö till Jessica. Kommer att se henne i Finland, men saknar henne ändå redan. Nu är det bara jag kvar. Imorgon sista arbetsdagen, eftersom jag inte tydligen behöver jobba på måndag. Passar mig mer än väl. 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: