Vintern 12/13 – ändringar

Fick välkomstbrev för vintersäsongen igår. Sänt av min tidigare Service Manager i Egypten, Petri, som kommer att bli min Destination Manager i Thailand. Det är alltid kul att få välkomstbrev för där står det mesta om vintern, om destinationen och praktiska saker, och man får även veta vem ens kolleger kommer att vara. Man får svar på många frågor. Men det uppstod en STOR fråga när jag fick brevet igår. Under listan av guider som ska jobba i Krabi fanns nämligen inte mitt namn! Jag svalde hårt en gång och tittade längre ner, på listan av guider som ska jobba på Koh Lanta och ja, där var mitt namn.

Då jag inte fick någon av de tre första alternativ jag sökte till i vinter, lade jag till några fler alternativ. Koh Lanta som första och Krabi som andra. Så Koh Lanta var det jag egentigen ville ha, men blev erbjuden Krabi och beslöt att tacka ja likaväl. Men nu skulle jag tydligen till Koh Lanta ändå? Sände alltså snabbt ett mejl till Petri och frågade om det stämde, eftersom jag ville veta med säkerhet innan jag ropade hurra. Och ja, tydligen stämmer det. Jag ska alltså inte jobba i Krabi i vinter, jag ska till Koh Lanta! HURRA! 

Koh Lanta är en ännu mindre destination än Krabi, med bara en annan guide och bara 3 hotell. Koh Lanta är en liten ö, längre söderut än Krabi och man måste ta sig dit med båt. Ska bli så roligt, och utmanande – precis det jag ville.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: