Grekland, del 77 – no more work

Sista arbetsdagen över igår. Och så var man hemlös än en gång, haha. Nej så farligt är det inte. Men har packat ihop hela min egendom på två kappsäckar (tänkte skriva packsäckar) och flyttat ut ur min lägenhet. Skönt att komma bort från den. Den har tjänat mig väl, men det har nog inte riktigt någonsin kännts som ett hem.

Packade alla grejjer i bilen, körde dem till kontoret där jag får förvara allting de kommande två veckorna. Om en och en halvtimme avgår min buss från Lefkada till Patras. I Patras byter jag sedan buss och åker till Galaxidi när jag senare idag ska möta upp med Lorenzo och resten av besättningen av M/S Panagiota och vi ska segla via Kefalonia till Korfu. 6 dagars seglingstur! Härligt! Lovar massa bilder när jag kommer tillbaka. Tills dess får ni nöja er med Lorenzos bild av Panagiota från förra veckan. Låt mig presentera, mitt hem för de nästa två veckorna, vackra M/S Panagiota!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: